Enviament gratuït a partir de 150€
Registrar-se El meu compte
Inici > Qui som

Qui som

La rellotgeria Germans Radresa va ser fundada l’any 1973 al Carrer Sant Agustí, nº 40 de Torroella de Montgrí pels tres germans Radresa. De seguida, degut al treball curós i eficient dels germans, la rellotgeria va agafar renom com a taller de reparació de rellotges. Més endavant, es van aventurar en el camp de la joieria.


L’any 2007 va jubilar-se l’últim germà Radresa i Neus Bonada i família vam prendre les regnes del negoci. Vam fer una renovació completa de la botiga i del taller per adaptar-nos a la nova demanda del mercat i seguir oferint el servei postvenda de rellotges, joies i granadures.


A Neus Bonada Joieria i Rellotgeria treballem sobretot amb petits tallers artesans, sovint de caire familiar amb els quals compartim la idea de la feina ben feta, i oferim la millor qualitat amb una gran implicació per satisfer els desitjos del client.


Us oferim una selecció de peces tradicionals i clàssiques : aquella peça que constitueix el fons de joier i que a totes les dones del món ens encantaria tenir, o aquella peça que ens transporta a altres èpoques i ens recorda a persones estimades, juntament amb peces més avantguardistes: per a moments únics i significatius, per a desmarcar-se de la majoria. Podeu trobar joies fabricades amb diversitat de materials: plata, or, platí, bronze, titani, alumini, entre d'altres, combinats amb pedres precioses i d’altres de més exòtiques.


Introduïm una selecció de marques de rellotges, algunes totalment atemporals com Seiko, d’altres modernes com Tendence o Momo, de més urbanes com Viceroy o Esprit, i no oblidem els temàtics : rellotge català, rellotge del Barça, rellotge del Real Madrid, i molts més.


A Neus Bonada Joieria i Rellotgeria hem decidit fer un pas més enllà, apropant-nos als nostres clients a través d’Internet, posant a l’abast del client una pàgina web senzilla i de fàcil navegació, a través de la qual podeu comprar des de qualsevol lloc i a qualsevol hora. També podeu consultar qualsevol dubte que tingueu, fer-nos qualsevol suggerència que us sembli pertinent a la secció CONTACTE , o per e-mail a info@neusbonada.com, o bé, per telèfon al +(34) 972 759106. Esperem que us agradi la nostra pàgina web i desitgem que us sigui útil, i que com esperàvem, ens acosti una mica més a vosaltres.